il·lustració i disseny gràfic

NOM DEL PROJECTE

Hotel Sant Roc****

DETALLS

El Modernisme vol crear una cultura moderna i, amb l’avenç tecnològic que suposa l’ús dels nous materials com el ferro laminat juntament amb la idea de recuperació de l’esplendor dels antics oficis artístics –la forja entre altres– el ferro passa a ser una constant en les arts aplicades de l’arquitectura abastant un important relleu. En aquest marc, el logotip neix dels elements de ferro que rematen les baranes de les dues terrasses de l’edifici.
D’altra banda, el gust de les formes de l’Art Nouveau, perfils ondulats, asimetries, extremitats corbes i un alt grau ornamental també és present en aquest element però, alhora es genera un fort contrast amb una tipografia de pal sec, sòbria i austera. El gust per les formes arrodonides s’enfronta amb la sobrietat tipogràfica denotant modernitat i contrast.
Pel que fa al color, s’ha optat per l’or vell i la plata, colors metàl·lics de gran elegància.
La forma resultant genera un logotip elegant i minimalista que, alhora, ens evoca inevitablement a una segona lectura: Hotel Sant Roc nou, recordant l’esforç de rehabilitació realitzat en l’edifici.

Three Columns