il·lustració i disseny gràfic

NOM DEL PROJECTE

La Solana dels Comtals

DETALLS

Al peu de Montserrat, la Foneria Condals ha recuperat un espai centenari i l’ha obert a tothom qui vulgui fer un passeig per la natura i, alhora, pel nostre passat. Una sèrie de panells al llarg del recorregut (1,2 km) il·lustren els cultius centenaris que ocupaven aquest espai, l’explotació del bosc, la importància de les construccions de pedra seca i les colònies tèxtils situades al llarg del Llobregat. Un passat tant proper com desconegut per molts.

En l’execució del projecte hi ha intervingut els diferents departaments de la foneria que han deixat la seva empremta en cada un dels panells.

Foneria Condals

GESTIONA L’ERA, Espai de Recursos Agroecològics
PRODUCCIÓ Senders dels Pirineus
PROJECTE 2019

  • Client

    FONERIA CONDALS _ CONDALS GROPU

Three Columns