il·lustració i disseny gràfic

NOM DEL PROJECTE

Ecomuseu de la Vall d’Ora, molí, serradora i ferreria

DETALLS

La Vall d’Ora és un indret únic pel seu paisatge i pels tresors que conté: ofereix la possibilitat de recular 100 anys i endinsar-nos en una societat rural basada en l’economia de l’autoabastiment.
Un conjunt d’aquarel·les il·lustren diferents espais museïtzats a la zona de cal Guirre (dins l’Ecomuseu de la Vall d’Ora):
_ els molins (escairador i molí fariner) amb la llímpia (utensili per netejar el blat) i el torn (utensili per separar la farina segons els diferents gruixos);
_ la serradora, amb la fornal (per soldar), l’entrescador (per inclinar les dents de la serra) i la mola (per esmolar);
_ i una recreació de la ferreria.
Aquests oficis s’emmarquen dins d’un context geogràfic i històric que també s’il·lustra.

COORDINA  CONSTRUCTORA SOLSONA
ANY  2015

  • CLIENT

    Ajuntament de Navès

Three Columns